Celebrity A-Z

Jupiter felemelkedése (Jupiter Ascending)

2015. február 05. - celeb_az

Jupiter Jones (Mila Kunis) éjszaka született, és a jelek az mutatták, kivételesen nagy jövő áll előtte. Ám ez a jövő nem akar megérkezni: a lány hiába álmodozik, csupán vécéket takaríthat. Ám váratlanul megjelenik Caine (Channing Tatum), és mindent megváltoztat. A genetikailag átalakított ex-szuperkatona egyetlen okból jött a Földre: hogy magával vigye Jupitert, akinek genetikus kódja földönkívüli örökséget rejt. A jóslat talán igaz volt. Talán valóra is válik. Ám a világ kibillent egyensúlyát helyreállítani szinte lehetetlen feladat még a kiválasztottnak is.

jupiter_felemelkedese.jpg

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi, 125 perc, 2014

Szereplők: Mila Kunis (Jupiter Jones), Channing Tatum (Caine), Sean Bean (Stinger), Douglas Booth (Titus), Maria Doyle Kennedy (Aleksa), Eddie Redmayne (Balem), Vanessa Kirby (Katharine Dunlevy), Terry Gilliam, Doona Bae

Szinkronhangok: Pikali Gerda (Jupiter Jones), Dévai Balázs (Caine), Haás Vander Péter (Stinger), Fehér Tibor (Titus), Szórádi Erika (Aleksa), Rajkai Zoltán (Balem), Sípos Eszter (Katharine Dunlevy)

Rendező: Lana Wachowski, Andy Wachowski

A bejegyzés trackback címe:

https://celebaz.blog.hu/api/trackback/id/tr817178049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása