Celebrity A-Z

Mortdecai

2015. január 22. - celeb_az

Ő a született gentleman. Elegáns, jó modorú, és mindig megőrzi a hidegvérét. Charles Mortdecai (Johnny Depp), a nagyvilági műkereskedő vad orosz banditákkal, az angol titkosszolgálat embereivel, megdöbbentően hosszú lábú feleségével és néhány nemzetközi terroristával a nyomában is mindig az marad, aki volt.
Ezúttal azonban a szokásosnál is nagyobb szüksége van különleges képességeire. A tudomására jut, hogy egy lopott festmény hátoldalára jegyezték fel annak idején a titkos kódot, melynek segítségével hozzá lehet jutni a nácik elrabolt kincseihez.
Elképesztő kalandokba keveredik - de ő természetesen arcrezzenés nélkül veti bele magát a legnagyobb őrületbe is.

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 106 perc, 2015

mortdecai.jpg

Rendező: David Koepp

Szereplők: Johnny Depp (Charles Mortdecai), Ewan McGregor (Martland felügyelő), Paul Bettany (Jock Strapp), Gwyneth Paltrow (Johanna), Alec Utgoff (Dmitri), Carly Steel (Mrs. Krampf), Jeff Goldblum (Krampf), Olivia Munn (Georgina), Ulrich Thomsen (Romanov)

Szinkronhangok: Nagy Ervin (Charles Mortdecai), Anger Zsolt (Martland felügyelő), Király Attila (Jock Strapp), Pálfi Katalin (Johanna), Stern Dániel (Dmitri)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://celebaz.blog.hu/api/trackback/id/tr557126591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása