Celebrity A-Z

A hetedik fiú (The Seventh Son)

2014. november 17. - celeb_az

Egy régmúlt korban gonosz erő készül elszabadulni, mely újra felszítja a háborúságot az emberiség és a természetfeletti erők között. Gregory Mester egy lovag, aki századokkal ezelőtt foglyul ejtette a gonosz erőkkel bíró boszorkányt, Malkin Anyát. Azonban a boszorkány megszökött, és most bosszút forral. Malkin Anya összehívja a követőit minden inkarnációjából, és szörnyű haragját a gyanútlan világra akarja zúdítani. Csak egy valaki állhat az útjába: Gregory Mester.
Gregory szemtől szembe kerül a gonosszal, melynek eljövetelétől mindig is rettegett. A következő teliholdig meg kell tennie azt, ami általában évekig tart: be kell tanítania új tanítványát, Tom Wardot, hogy legyőzhesse a semmihez sem fogható sötét mágiát. Az emberiség utolsó reménye a hetedik fiú hetedik fia.

Országos bemutató: 2014. december 25.

Szereplők: Ben Barnes (Tom Ward), Julianne Moore (Malkin anya), Alicia Vikander (Alice), Antje Traue (Bony Lizzie), Olivia Williams (Radu), Jeff Bridges (Gregory), Kit Harington (Billy Bradley), Gerard Plunkett (főpap), Djimon Hounsou
Szinkronhangok: Szatory Dávid (Tom Ward magyar hangja), Fehér Anna (Malkin anya magyar hangja), Törőcsik Franciska (Alice magyar hangja), Pálfi Katalin (Bony Lizzie magyar hangja), Király Attila (Radu magyar hangja), Sörös Sándor (Gregory magyar hangja)

A bejegyzés trackback címe:

https://celebaz.blog.hu/api/trackback/id/tr1007023299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása